Butik

Rødvin
Hvidvin
Rosevin
Mousserende vine
Brandy
Cognac
Whisky
Rom
Gin
Snapse
Portvin
Sherry
Likør
Øl
Dessert vine
Te
Chokolade
Delikatesser

Glutenfri produkter

INFO OM BUTIK

Vinområder • Kort
Brugskunst

Student 2017

Julen 2017
 
Søg efter vare:
 


Online betaling
med dankort
Rom > Fanø Skibsrom Havmanden


Fanø Skibsrom Havmanden

Varenr.:
Pris: 425,00 DKK

Antal:      

Smagen er lidt mere krydret end HAVFRUEN, men med den samme grundlæggende smagsoplevelse med Madagascar vamilje.

Beskrivelse:


Historien om FANØ SKIBSROM handler om sejlskibe, de Vestindiske øer, passion for gode råvarer og kvalitet.
Inspirationen til FANØ SKIBSROM starter med fuldriggeren Doris Brodersen som blev bygget i Flensborg i 1875 og opkaldt efter rederens hustru. Det blev indregistreret på St. Thomas, Dansk Vestindien, og var således under Dansk flag fra 1875, og sejlede i mange år rom og sukker fra St.Croix, St.Thomas og St.Jan til Flensborg. Her blev rommen fortyndet (verschnitt), krydret og lagret i de mange romhuse og solgt som den berømte Flensborg Rom, hvor hvert romhus havde deres specielle blanding.

Doris Brodersen blev solgt til Fanø i 1890, omrigget til Bark i 1892 og indgik i Fanøs sejlskibsflåde indtil 1908, hvor den blev solgt til Italien. Skibet blev kondemneret på Bermuda i 1913.

Fanøs sejlskibsperiode er historie og rommen bliver nu transporteret i moderne skibe fra Caribien til Fanø.
Inspireret af Fanøs sejlskibshistorie og med en kærlighed til rommens smag og historie satte Lars J. Schou sig for at skabe en Caribisk kvalitetsrom. En rom med smagen af varme lande og Vesterhavets brusen.

FANØ SKIBSROM er en Caribisk kvalitetsrom - krydret og lagret på Fanø.
En smagsoplevelse, som sender dig fra Fanø til eksotiske himmelstrøg - og tilbage igen.

Havmanden er en krydret og ret sød rom, med smag af lynghonning, Havtorn fra Fanø og Madagaskar vanilje og med en skøn afrundet smag af Jamaicarom.
Den gode rom kommer fra Jamaica og er efterlagret på portvinsfade på Fanø.
 
© Copyright 2013 vin-kunstshop.dk - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet